Organizācijas "Sabiedrība citai politikai" līderis Aigars Štokenbergs uzskata, ka viņa jaunveidojamā partija perspektīvā varētu sadarboties ar partiju "Jaunais laiks", savukārt ar Tautas partiju (TP), Zaļo un zemnieku savienību, kā arī LPP/LC sadarbība būtu apgrūtināta, jo tai traucētu dažādie viedokļi tiesiskuma un korupcijas jautājumos.
Štokenbergs otrdien intervijā laikrakstam "Diena" par iespējamo sabiedroto nosaucu JL. "Pašlaik redzu, ka tāds ir "Jaunais laiks", neraugoties uz tā iekšējām problēmām. Kā tādu sevi ir pieteikusi arī Kalnietes un Kristovska organizācija. Ja mēs runājam par Tautas partiju, Zemnieku savienību un Godmaņa - Šlesera partiju, pirmais, kas mums traucē ar tām biedroties, ir atšķirīgie viedokļi, novērtējot tiesiskumu un korupciju," sacīja Štokenbergs.

Viņš arī kritizēja TP par tās nepadarītajiem darbiem. "Kāda bija kampaņa Tautas partijai 2002.gadā? "Veselība, algas nodokļi." 2006.gadā bijā "Izglītība, rūpniecība, reģioni." Veselībā, piedodiet, nekādu rezultātu, tikai konstatācija, ka 2500 dakteru ir aizbraukuši un 2000 vēl aizbrauks. Ir ļoti grūti viņiem uzticēties. Atliek tie, kuriem godīga politika ir darba kārtībā, nevis tikai kaut kādi stāsti par to," pauda Štokenbergs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!