Foto: Valsts kanceleja

Ministru prezidente Laimdota Straujuma sestdien piedalījās "Ziedot.lv" un bērnu rehabilitācijas centra "Poga" Ziemassvētku pateicības pasākumā, kura laikā tika vērtas jaunā rehabilitācijas centra durvis, portālu "Delfi" informēja Aiva Rozenberga, Ministru prezidentes preses sekretāre.

Uzrunājot klātesošās ģimenes un "Ziedot.lv" komandu, Straujuma pauda lepnumu par organizācijas un Rūtas Dimantas ilglaicīgo un pašaizliedzīgo darbu labdarības un mecenātisma veicināšanā: "Es no sirds lepojos ar Rūtu, ar visu "Ziedot.lv" komandu, kā arī visiem ziedotājiem, kas ar savu darbu un līdzekļiem ir palīdzējuši tiem, kam palīdzība visvairāk ir vajadzīga. Paldies katram no jums! Labdarībai un mecenātismam Latvijā ir stipras saknes. Mums ir izcili piemēri, no kuriem varam iedvesmoties šodienas Latvijā - arī Bērnu klīniskā universitātes slimnīca Vienības gatvē pirmsākumos veidota ar ziedojuma palīdzību."

Ministru prezidente dāvāja rehabilitācijas centram "Poga" sienas pulksteni, kas visiem kopā palīdzēs skaitīt laiku līdz simtgadei, kā arī novēlēja visiem priecīgus gaidāmos Ziemassvētkus.

Jau pavisam drīz Rīgā, Indrānu ielā 13 darbu uzsāks "Ziedot.lv" bērnu rehabilitācijas centrs "Poga" un Latvijā tiks nodrošināti mūsdienīgi rehabilitācijas pakalpojumi, kurus bērni ar kustību un neiroloģiskām saslimšanām līdz šim saņēma ārvalstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!