Foto: LETA

Premjerministre Laimdota Straujuma ("Vienotība") izsaka nosodījumu vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministram Kasparam Gerhardam (Nacionālā apvienība) par pagājušajā nedēļā izraisīto ceļu satiksmes negadījumu, kurā ministrs Vecrīgā uzbraucis uz kājas kādai sievietei.

Premjere žurnālistiem pirmdien pēc koalīcijas partneru sadarbības padomes sēdes norādīja, ka šis incidents tiks pārrunāts arī ar valdības ministriem otrdienas sēdē.

"Es personīgi ļoti negatīvi to [negadījumu] uztveru. Es pagājušajā nedēļā satikos ar Gerhardu un pārrunājām incidentu. Vienīgais pozītīvais šajā notikumā ir, ka ministrs ir ticies gan ar draudzes vadītāju, gan ar cietušo un ir izrunājuši [incidentu]. Ministram ir jādomā. Varbūt tā ir tā robeža, kura gandrīz ir pārkāpta," teica Straujuma.

Viņa arī norādīja uz faktu, ka incidents noticis ar dienesta automašīnu, kā arī to, ka Gerharda izturēšanās "konkrētajā momentā pret cietušo bija visai neadekvāta".

Jau vēstīts, ka Gerhards svētdien, 7.jūnijā Vecrīgā uzbraucis uz kājas kādai sievietei. Savukārt TV3 "Ziņas" vēstīja, ka Gerhards negadījuma brīdī bijis 0,41 promiles reibumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!