Foto: LETA

Vienas no Vidzemes vēlēšanu apgabala saraksta līderēm, Latvijas Ārstu biedrības prezidenta padomnieces Lienes Cipules aiziešana no partijas "No sirds Latvijai" ir mēģinājumi iedragāt un diskreditēt to, uzskata partijas līdere un bijusī valsts kontroliere Inguna Sudraba.

Viņa pauda, ka "mēģinājumi ar dažādu netīru metožu palīdzību iedragāt un diskreditēt partiju "No sirds Latvijai" līdz Saeimas vēlēšanām kļūs tikai intensīvāki un rafinētāki".

"Var prognozēt, ka šie vēl ir tikai "ziediņi" un laikā līdz vēlēšanu dienai mēģinājumi iedragāt un diskreditēt partiju "No sirds Latvijai" kļūs tikai intensīvāki un apjomīgāki. Taču esmu pārliecināta, ka vēlētājs spēs tos atpazīt un novērtēt šo "ziņu" izplatītāju un šajā kampaņā iesaistīto cilvēku motīvus," uzskata partijas vadītāja.

Partijas preses pārstāvis Mārtiņš Pozņaks noraidīja izskanējušo informāciju, ka partiju varētu pamest arī citi biedri. Viņš uzsver, ka pēdējo dienu laikā "No sirds Latvijai" pievienojušies 27 jauni biedri.

Jau ziņots, ka "No sirds Latvijai" pametusi viena no Vidzemes vēlēšanu apgabala saraksta līderēm, Latvijas Ārstu biedrības prezidenta padomniece Cipule, un tuvākajās dienās viņas piemēram varētu sekot arī citi partijas biedri.

Cipule šodien iesniegusi iesniegumu par izstāšanos no partijas, bet rīt plāno doties uz Centrālo vēlēšanu komisiju, lai atsauktu savu kandidatūru 12.Saeimas vēlēšanās.

Kā ziņots, plānots, ka Sudrabas vadītās partijas "No sirds Latvijai" līderi 12.Saeimas vēlēšanām būs Sudraba, bijušais Satversmes tiesas priekšsēdētājs, pašlaik Latvijas Universitātes lektors Gunārs Kūtris, uzņēmējs Aivars Meija, Latvijas Pašvaldību savienības padomniece Silvija Šimfa un bijušais Uzņēmuma reģistra galvenais notārs, pašlaik Latvijas Universitātes katedras vadītājs Ringolds Balodis.

Saeimas vēlēšanās "No sirds Latvijai" startēs ar 13.numuru.

Kā ziņots, jūlija beigās "No sirds Latvijai" tobrīdējais valdes loceklis, uzņēmējs Viesturs Tamužs paziņoja, ka nepiedalīsies Saeimas vēlēšanās no šī politiskā spēka saraksta, pārmetot partijas finansēšanu "no nezināmiem avotiem". Tamužs arī izstājās no partijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!