Foto: DELFI

Vasaras beigās Mežaparka Lielajā estrādē notiks vairāku dienu koncerts, kuru rīkos Ingunas Sudrabas kustība "No sirds Latvijai", kas grasās pārtapt partijā, liecina laikraksta "Latvijas Avīze" informācija.

Sudraba nenoliedzot šādu iespēju – tas varētu būt vairāku sabiedrisko organizāciju ieplānots sarīkojums, lai "aktivizētu Latvijas sabiedrību". Viņa arī norādījusi, ka sarīkojumu nekādā gadījumā nevajadzētu dēvēt par manifestāciju, pat tā datumi vēl neesot zināmi un arī līgums ar uzņēmumu "Rīgas meži", kas atbild par Mežaparka teritorijas iznomāšanu, vēl neesot noslēgts.

"Rīgas mežu" pārstāve Elga Zēģele, kura atbild par Mežaparka teritorijas iznomāšanu, laikrakstam atklājusi, ka Lielās estrādes un skatītāju zonas nomas maksa esot 11 400 eiro par dienu. Vasaras kalendārs jau gandrīz saplānots, par iespējām rīkot pasākumus interesējoties daudzi un viņa nevarot pateikt, vai viņu vidū bijuši arī Sudrabas kundzes cilvēki.

Jau ziņots, ka janvāra beigās bijusī valsts kontroliere Ingūna Sudraba reģistrējusi tautas kustību "No sirds Latvijai". Tautas kustība reģistrēta 28.janvārī un tās juridiskā adrese ir kāds dzīvoklis Zolitūdē.

Pēc Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas "Lursoft" datiem, biedrības mērķi ir "strādājot sabiedrības labā, ar savu personīgo piemēru, stiprināt savstarpējo cieņu, saticību, mīlestību, uzticību, sadarbību, godīgumu, taisnīgumu, saprašanos sabiedrībā, radot kopā būšanas un dalīšanās prieku".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!