Foto: DELFI

Trešdien Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācija, Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padome un "Zemnieku saeima" īpašā pasākumā sveica fotokonkursa "Drūmie Latvijas lauki jeb 7 "treknie" gadi Eiropā" laureātus.

Foto konkursā pirmo vietu ieguva Armands Teviņš, kurš balvā saņēma 250 latus. Otro vietu un 100 latus balvā ieguva Anita Sokolovska, bet trešo un 50 latus izcīnīja Elita Bušmane. Arī video konkursā uzvaras laurus plūca Armands Teviņš un balvā ieguva vēl 300 latus. Otro vietu un 200 latus ieguva Ilze Feldmane, bet trešo vietu un 100 latus – Eduards Kusiņš.

Jau vēstīts par lauksaimnieku organizāciju jūlija beigās izsludināto balsojumu foto un video konkursā "Drūmie Latvijas lauki jeb 7 "treknie" gadi Eiropā". Ikviens portālā "Delfi" divu nedēļu garumā varēja nobalsot par tīkamāko foto un video, kas vislabāk raksturo drūmo ainu daudzviet Latvijas laukos.

Lauksaimnieku organizācijas konkursā aicināja pieteikties šā gada aprīļa beigās, un tas rīkots Latvijas lauksaimnieku organizāciju uzsāktajā kampaņā par lielākiem Eiropas Savienības (ES) tiešmaksājumiem 2014.-2020.gadā. Konkursā apkopotais materiāls tiks izmantots, lai Latvijas un ES amatpersonām, kā arī visai sabiedrībai kopumā parādītu esošo situāciju Latvijas laukos ar infrastruktūru, ražošanu, lauksaimnieku nevienlīdzīgo konkurences apstākļiem un apdzīvotību Latvijas laukos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!