Bērnu un ģimenes lietu ministrs Ainars Baštiks apmeklēja vietas, kas šogad aptaujā tika atzītas par ģimenei draudzīgākajām, un apsveica aptaujas uzvarētājus, informēja Bērnu un ģimenes lietu ministrijas Sabiedrisko attiecību departamenta direktors Taivo Trams.
Šīgada aptaujā Vidzemes reģionā uzvarēja atpūtas centrs "Mazais Ansis", Zemgales reģionā – atpūtas bāze "Zviedru cepure" Tukuma rajonā, Latgales reģionā – Annas Āzes meža muzejs – ekspozīcija Balvu rajonā, Kurzemes reģionā - Kalvenes zoodārzs "Cīruļi" Liepājas rajonā, Rīgā un Rīgas rajonā – Turaidas muzejrezervāts.

Aptauja par ģimenei draudzīgāko vietu notikusi jau trešo gadu pēc kārtas Starptautiskās ģimenes dienas svētku laikā. Aptauju rīkoja Bērnu un ģimenes lietu ministrija sadarbībā ar portālu "Delfi", kā arī portālu vecākiem un bērniem "Cālis".

Aptaujas mērķis bija noskaidrot arvien jaunas atpūtas vietas visā Latvijā, kurās ģimenes ar bērniem var justies brīvi, droši un apmierināti, kā arī pienācīgi novērtēt jau labi zināmas un sabiedrībā iemīļotas atpūtas vietas. Vienlaikus tā ir arī iespēja informēt plašāku sabiedrību par šīm vietām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!