Foto: Sputnik/Scanpix
Turpinot Siguldā pazudušās Evitas meklēšanu, Valsts policija (VP) ir saņēmusi informāciju, ka svētdien, 26. jūnijā, Siguldā, Gaujas upes pludmalē kāda persona vadījusi bezpilota lidaparātu laika posmā no pulksten 14 līdz 16 – brīdī, kad meitene pēdējo reizi redzēta. Likumsargi lūdz atsaukties drona īpašnieku, portālu "Delfi" informēja VP pārstāve Simona Grāvīte.

Iespējams, fiksētais videomateriāls var būtiski noderēt meitenes meklēšanā, norāda likumsargi.

Tāpat policija aicina atsaukties aculieciniekus vai personas, kuras vakar atradušās šajā pludmalē vai kuru rīcībā ir jebkāda informācija, kas var palīdzēt meitenes meklēšanā, zvanot 67950402 vai 110.

Jau vēstīts, ka visu nakti Valsts policija un iesaistītie dienesti nepārtraukti meklējuši svētdien Siguldā pazudušo piecus gadus veco meiteni Evitu, bet pirmdienas rītā meklēšanā iesaistīts helikopters.

Pārmeklēta plaša teritorija Gaujas abos krastos, pašā Gaujā un vienlaikus arī pilsētā. Meklēšanā iesaistījušies arī "bezvests.lv" pārstāvji, kuri naktī teritoriju pārbaudījuši ar termokamerām.

Pirmdienas rītā meklēšanas pasākumos iesaistīts Valsts robežsardzes helikopters.

Meklēšanas pasākumi turpinās.

"Rūpēs par brīvprātīgo drošību, aicinām iedzīvotājus neveikt pašrocīgas meklēšanas pasākumu darbības, bet gan sekot policijas norādēm," aicina likumsargi.

Šobrīd policijai izskata vairākas versijas saistībā ar meitenes pazušanu.

Vienlaikus Valsts policija aicina atsaukties iedzīvotājus, kuri svētdien atradušies Siguldā, Gaujas pludmalē un ir redzējuši meiteni vai jebkādas ar viņu saistītas situācijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!