Foto: DELFI

Svētdien turpinās aktīva ceļu būvdarbu sezona uz valsts galvenajiem, kā arī uz vairākiem reģionālās nozīmes autoceļiem visā valsts teritorijā, informē VAS „Latvijas Valsts ceļi”.

VAS „Latvijas Valsts ceļi" atgādinām, ka turpinās ceļu remontdarbi uz autoceļa A10 Rīga - Ventspils posmā no 92,84 km līdz 115,30 km (no Kandavas pārbrauktuves līdz Talsu pagriezienam). Remontposmā ieviesti braukšanas ātruma ierobežojumi 50 un 70 km/h. Četros posmos darbojas reversīvā satiksme ar luksoforiem.

Lai neapdraudētu satiksmes drošību, VAS „Latvijas Valsts ceļi" aicina autovadītājus būt uzmanīgiem, ievērojot atļauto braukšanas ātrumu, drošu distanci starp transportlīdzekļiem un noteikto satiksmes organizācijas kārtību ceļu remonta vietās.

VAS „Latvijas Valsts ceļi" aicina autovadītājus ar izpratni izturēties pret ieviestajiem satiksmes ierobežojumiem ceļu darbu laikā, ievērot satiksmes organizācijas kārtību ceļu būvobjektos un īslaicīgajās ceļu remonta vietās, kā arī rēķināties ar iespējamo papildus braukšanas laiku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!