Foto: F64

Rīgā pirmssvētku un svētku dienās 23. un 24. jūnijā sabiedriskajā transportā pasažieri šogad nevarēs braukt bez maksas, bet par pašvaldības autostāvvietu izmantošanu nebūs jāmaksā, portālu "Delfi" informēja SIA "Rīgas satiksme".

No sestdienas, 20. jūnija, līdz trešdienai, 24. jūnijam, sabiedriskais transports – autobusi, trolejbusi un tramvaji – galvaspilsētā kursēs pēc brīvdienu kustību saraksta.

"Rīgas satiksme" informē, ka laika posmā no 20. līdz 24. jūnijam sabiedriskajā transportā būs derīgas biļetes, kas paredzētas brīvdienām. Savukārt darba dienu biļetes minētajā laika posmā nedarbosies.

Uzņēmums atgādina, ka saskaņā ar Rīgas domes pagaidu administrācijas 11. jūnija lēmumu, ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus un neveicinātu drūzmēšanos, šogad 23. un 24. jūnijā sabiedriskajā transportā nebūs bezmaksas braukšana, bet darbosies visi noteiktie atvieglojumi.

Klientu apkalpošanas centri 20. un 22. jūnijā strādās no pulksten 10 līdz pulksten 16, izņemot klientu apkalpošanas centru Brīvības ielā 49/53, kas šajās dienās būs slēgts. Savukārt 21. jūnijā klientu apkalpošanas centra Spīķeru ielā 1 darba laiks būs no pulksten 10 līdz pulksten 16, bet visi pārējie klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

Vienlaikus uzņēmums informē, ka svētku dienās – 23. un 24. jūnijā – visi klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

Pēc spēkā esošajiem tarifiem maksas autostāvvietas Vecrīgas teritorijā (R zona) 22. jūnijā strādās no pulksten 6 līdz pulksten 24, bet Vecāķos (V zona) – no pulksten 8 līdz pulksten 20.

Pārējās Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo "Rīgas satiksme", 22. jūnijā varēs izmantot bez maksas, informē uzņēmums.

Arī svētku dienās Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo "Rīgas satiksme", varēs izmantot bez maksas.

Izņēmums attieksies uz pazemes stāvvietu Krišjāņa Valdemāra ielā 5a pie Kongresu, kas pirmssvētku un svētku laikā strādās atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!