No otrdienas katrs BNS mājas lapas apmeklētājs var elektroniski uzdot sev interesējošos jautājumus premjeram Andrim Šķēlem.
Atbildes uz tiem premjers sniegs vai nu intervijā Latvijas Radio, kas tiek pārraidīta katru ceturtdienu plkst. 15.07, vai personiski pa elektronisko pastu.

Premjera preses sekretārs Uģis Salna pauda gandarījumu, ka ar BNS atbalstu ir iespējams gan paplašināt vēstuļu sūtītāju loku, gan padarīt vēstuļu sūtīšanu ērtāku.

Savukārt BNS tādā veidā piedāvā saviem klientiem paust attieksmi pret Latvijas sociālpolitiskajām un ekonomiskajām norisēm, kā arī nepaturēt savas idejas pie sevis, bet nodot tās personai, kura ir tieši atbildīga par valsts attīstību.

Katrs Latvijas iedzīvotājs, kam pieejams elektroniskais pasts, jautājumus tieši premjeram var uzdot kopš jaunā gada. Pēc Salnas vārdiem, raksta ne relatīvi jaunā paaudze, kas ikdienā strādā ar datoru un e-pastu izmanto ikdienā, bet pienāk vēstules arī no vecākās paaudzes cilvēkiem, par ko Salna ar prieku konstatēja - ja grib, tad var.

Daudz rakstot arī latviešu studenti no ārzemēm un vēstulēs premjeram ir ne tikai jautājumi, bet arī piedāvājumi, kā risināt dažādas valstij svarīgas problēmas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!