Foto: Kadrs no video
94 dažāda vecuma Latvijas cilvēki katrs nosauc savu vecumu. Viņu vaibstos atspoguļojas mūsu dažādība un pieredze. Šo unikālo video apsveikumu, kas tapis TV raidījuma "Viss notiek" radošajai komandai visā Latvijā apbraukājot trīs tūkstošus kilometru, ar autoru laipnu atļauju iespējams noskatīties portāla "Delfi" lasītājiem.

Portāls "Delfi" jau vēstīja, ka šogad pasauli pārsteidza holandiešu režisora Jērana Volfa 150 sekunžu garais klips, kurā redzamas cilvēku sejas vecumā no dzimšanas līdz 100 gadiem. Volfs tika uzrunājis cilvēkus Amsterdamas ielās, palūdzis pievērsties kamerai un nosaukt savu vecumu. Pēc tam viņš apvienoja visus kadrus vienā video, kas liek aizdomāties par to, cik ātri paiet laiks.

Latviešu radošās grupas veikums ir pirmais pasaulē, kas šādu akciju pārvērš unikālā apsveikumā valstij Neatkarības svētkos. "18.novembris ir ne tikai salūts, Rīgas panorāma, koncerti un skaistas ainavas. Tie ir Latvijas cilvēki, kuri svin šo dienu un kuru sejās jau kopš 1918. gada atspoguļojas lepnums pašiem par savu valsti," uzskata neparastā apsveikuma veidotāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!