Paegle noteikti būtu balsojusi par Einara Repšes valdību, ja būtu ievēlēta Saeimā, jo uzskata, ka šāda pozīcija būtu valstiska. Paegle intervijā "Lauku Avīzei" norāda, ka šajā jautājumā viņai tādā gadījumā būtu nopietnas domstarpības ar Tautas partijas (TP) līderi disciplīnas jautājumos.
Pēc Paegles domām, tā kā četru partiju bloks atbalsta iestāšanos Eiropas Savienībā un NATO, būtu nepieciešams to atbalstīt, neraugoties uz savstarpējām domstarpībām starp partijām.

Paegle kā TP valdes locekle intervijā aicina partijas biedrus novērtēt, kā tas var būt, ka no piecām labējām partijām, kas ievēlētas Saeimā, viena nonākusi opozīcijā.

Bijusī deputāte partijas vadītājam Andrim Šķēlem pārmet politiskās kultūras trūkumu, jo viņš ar Paegli nav runājis. "Ar Šķēli man bija saruna pirms trijiem gadiem. Es viņam lūdzu stundu laika, bet man tika piešķirtas desmit minūtes," saka Paegle.

Paegle nolēmusi savu turpmāko darbību saistīt ar dažādiem projektiem - sieviešu līdztiesības jautājumiem, ģimeņu atbalstu, demokrātiju Balkānos, Dienvidamerikā, Āfrikā.

Viņa informē, ka Eiropas Padomes parlamentārās asamblejas prezidents aicinājis viņu kā Eiropas Parlamentārās asamblejas viceprezidenti pārstāvēt šo organizāciju Baltijas asamblejā, kas notiks decembra sākumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!