Apvienība "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK (TB/LNNK) pašvaldību un Eiropas Parlamenta vēlēšanu kampaņas laikā neplāno izmantot konfrontāciju starp dažādām sabiedrības grupām, apgalvoja TB/LNNK ģenerālsekretāra vietnieks vēlēšanu kampaņas organizēšanai Emīls Jakrins.
"Diez vai mēs iesim uz konfrontāciju, ko arī iepriekš neesam izmantojuši. Mēs varētu turpināt darīt to, ko darījām līdz šim," sacīja Jakrins, gan atzīstot, ka kampaņas laikā noteikti tiks norādīts uz iespējamiem riskiem no dažādu sabiedrības grupu puses.


Runājot par TB/LNNK videoklipu, kas izveidots partijas sāktās kampaņas "Atbalsti savējos!" un ko daudzi krievvalodīgie uzskata par aizvainojošu, Jakrins norādīja, ka neuzskatot to par diskriminējošu. Klipā parādītas problēmas, ar kurām Latvijā varētu saskarties.


Vēlēšanu kampaņas laikā tiks veikti dažādi pasākumi - no vēlēšanu sarakstu veidošanas līdz dažādām aktivitātēm reģionos. Sīkāk gan par vēlēšanu kampaņas stratēģiju un taktiku Jakrins nevēlējās izteikties.


TB/LNNK valdes sēdē 10. decembrī tika izveidots jauns amats partijas sekretariātā - ģenerālsekretāra vietnieks vēlēšanu kampaņas organizēšanai. Šajā amatā valde iecēla TB/LNNK Jaunatnes nodaļas vadītāju, ekonomikas ministra Kaspara Gerharda padomnieku Jakrinu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!