Foto: Publicitātes foto
Trešdien, ap pulksten 16.20, tehnisku iemeslu dēļ evakuēja modes un izklaides centra "Rīga Plaza" darbiniekus un apmeklētājus. Pulksten 18.55 lielveikals darbu atsāka, portālu "Delfi" informēja lielveikalā.

"Rīga plaza" ieradās Valsts policija, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, kā arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāde.

Noskaidrojot apstākļus, draudus nekonstatēja un ap pulksten 19 lielveikals atsāka darbu.

Valsts policijā apstiprināja, ka trešdienas vakarā slēgts bija arī veikals "Prisma Sporta", kas atrodas Grostonas ielā 1 un veikals "Prisma Imanta" Kurzemes prospektā 3.

Savukārt "Delfi" lasītājs Artūrs pastāstīja, ka, sēžot ar bērniem "Multikino", apmēram pulksten 16.30 redzējis, kā "ieskrien meitene, pasaka kaut ko cilvēkiem pirmajās rindās un izskrien. Visi turpina sēdēt. Tā ieskrien atkal un sāk kliegt jau visiem, ka sākusies evakuācija. Devos uz izeju, mierinot bērnus, ka nekas slikts nenotiks. Izbraukšana no teritorijas bija haotiska, cilvēku panika, neviens evakuāciju neregulē! Neticēju savām acīm, ka cilvēki turpina iebraukt teritorijā, jo policija nenoslēdza iebraukšanu".

Foto: DELFI Aculiecinieks
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!