No šodienas, 1.oktobra, mobilo sakaru operators SIA "Tele2" samazina pastāvīgā pieslēguma tarifus zvaniem nakts laikā "Tele2" tīkla ietvaros, informēja uzņēmuma PR projektu menedžere Agnese Ekmane.
Jaunais "Nakts tarifs" ir spēkā no plkst. 24 līdz 7, viena sarunas minūte šajā laikā maksās 2,5 santīmus. Šis ir ceturtais tarifs, kas klientiem "Tele2" tīkla ietvaros nodrošina mobilos sakarus par zemākām cenām. Līdz šim šāda iespēja bija, izmantojot "Aktīvo tarifu plānu", Biznesa tarifu plānu" un "Draugu tālruni".

Jau ziņots, ka no 1.septembta "Nakts tarifu" 2,95 santīmu apmērā par sarunas minūti piedāvā arī otrs Latvijas mobilo sakaru operators - SIA "Latvijas Mobilais telefons". Arī šī operatora noteiktais "Nakts tarifs" darbojas no plkst.24.līdz 7,operatora abonentiem sazvanoties savā starpā.

No rītdienas, 2.oktobra, "Tele2" piedāvā trīs jaunumus subsidēto telefonu klāstā - tiek piedāvāti jauni mobilie telefoni par Ls 10, Ls 40 un Ls 80. Jauns mobilais tālrunis par Ls 10 ir līdz šim lētākais "Tele2" piedāvātais subsidētais telefons. Ls 10 maksā jauns "Siemens A35" tālrunis, Ls 40 maksā jauns "Ericson T20", bet "Nokia 3310" tālrunis maksās Ls 80. Piedāvājums ir komplektā ar pastāvīgā pieslēguma tarifu plāniem. Minētajās cenās ir iekļauta arī samaksa par pieslēgumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!