Foto: DELFI
Rekonstrukcijas darbu dēļ ierobežota satiksme Terehovas robežkontroles punktā uz Latvijas – Krievijas robežas, kā rezultātā var veidoties rindas, portāls "Delfi" uzzināja Valsts robežsardzē.

Terehovas robežkontroles punktā robežpārbaudei ir slēgtas vairākas joslas, kā arī novērojams sezonāls robežšķērsojošo personu un transportlīdzekļu ievērojams pieaugums. Valsts robežsardze informē, ka šie apstākļi atsevišķos laika posmos var ietekmēt robežšķērsošanas laiku.

Rekonstrukcijas darbi notiek arī uz Latvijas – Baltkrievijas robežas Pāternieku un Silenes robežkontroles punktos. Arī tur var veidoties rindas un palielināties robežšķērsošanas laiks.

Robežsardze aicina gan ceļotājus, gan kravu pārvadātājus ņemt vērā rekonstrukcijas darbus, plānojot ierašanos ceļojuma galamērķī un kravas nogādāšanas termiņus.

Informācija par transportlīdzekļu rindu līdz valsts robežai pieejama Valsts robežsardzes mājaslapā.

Jau ziņots, ka VAS "Valsts nekustamie īpašumi" vadībā uzsākta Latvijas - Krievijas robežšķērsošanas vietas Terehova modernizācija un Latvijas – Baltkrievijas robežšķērsošanas vietu Pāternieki un Silene pārbūve.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!