Foto: F64
Ceturtās Atmodas tautas armija (4ATA) ir reāla organizācija, kas cīnās pret valsts izzadzējiem, portālam "Delfi" sacīja Tēvzemes nacionālo spēku savienības (TNSS) priekšsēdētājs Mārtiņš Draudiņš, gan atzīstot, ka nevienu šīs organizācijas biedru pats nepazīstot.

"Mums ir vajadzīga kāda ārpusreglamenta organizācija, kas ar to nodarbojas," sacīja Draudiņš, paužot pārliecību, ka "eksistē nopietns grupējums, kas nodarbojas ar šādu valsts izzadzēju atklāšanu".

Draudiņš atklāja, ka dzirdējis "tautā runājam", ka šī organizācija esot gatava vēl radikālākām cīņas metodēm. "Kad pirmos desmit valsts izzadzējus atšaus pa biksēm, tad vairāk nezags," sacīja Draudiņš.

Viņš sacīja, ka nevienu 4ATA biedru nepazīst, taču arī, ja pazītu, neatklātu, jo šie cilvēki veicot krimināli sodāmas darbības, taču valstī vairs neesot neviena, kas pret to cīnītos.

Jau vēstīts, ka pagājušās nedēļas nogalē izskanēja informācija par vērienīgu datu noplūdi no Valsts ieņēmumu dienesta Elektronisko dokumentu sistēmas. Atbildību par vairāk kā septiņu miljonu dokumentu nelegālu iegūšanu uzņēmās personu grupa, kas sevi dēvē par 4ATA. Tās pārstāvis ar segvārdu Neo jau publiskojis vairāku uzņēmumu – "Rīgas Siltums", " Rīgas Satiksme" un "Parex banka"– atalgojumu sarakstus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!