Tautas partijas (TP) Rīgas mēra amata kandidāts būs pašreizējais vicemērs un agrākais pašvaldības vadītājs Andris Ārgalis.

TP arī portālam „Delfi" norāda, ka otro numuru TP iekļāvusi Latvijas Infektoloģijas centra direktori un Rīgas domes deputāti Baibu Rozentāli, savukārt kā trešais sarakstā iekļauts dziedātājs un radio programmu vadītājs Normunds Rutulis.

Sarakstā iekļauti arī citi, esošie domnieki, agrākie politiķi un pazīstamas amatpersonas. To vidū ir bijušais Robežsardzes vadītājs Gunārs Dāboliņš, bijušais veselības ministrs, toreiz no TB/LNNK rindām, Vladimirs Makarovs, Rīgas domes Komunālā departamenta Dzīvokļu pārvaldes priekšsēdētāja Ārija Stabiņa, līdzšinējie deputāti Sarmīte Pīka, Aris Lācis, Imants Kalniņš, Raimonds Vilde un Iluta Gaile. Par Rīga domnieku grib kļūt arī bijušais finanšu un veselības ministrs, TP „vecbiedrs" Gundars Bērziņš.Gatavojoties pašvaldību vēlēšanām, Tautas partija arī ir izveidojusi Rīgas mēra kandidāta Andra Ārgaļa.

Ārgalim būs arī savs priekšvēlēšanu birojs, kura uzdevums būs skaidrot viņa paveiktos darbus, atrodoties Rīgas vicemēra amatā. Tāpat biroja vadītāja Ramona Pitena norāda, ka biroja uzdevumos ietilpst komunikācija ar Rīgas vēlētājiem, informējot viņus par Ārgaļa nākamo gadu prioritātēm, kā arī uzklausot vēlētāju viedokļus pat tuvāko gadu svarīgākajiem uzdevumiem.

Pašvaldību vēlēšanas notiks jūnija sākumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!