Foto: F64
Traģiskajā negadījumā Alūksnē, kur auto sestdien dienas vidū uz gājēju ietves notrieca piecus cilvēkus, no kuriem bojā gāja 12 gadus veca meitene, vairāki cietušie ir vienas ģimenes locekļi, atsaucoties uz savā rīcībā esošo informāciju, svētdien vēsta Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma".

Jaunākais bērns, kas bijis ratiņos, nogādāts Bērnu slimnīcā Rīgā, atsaucoties uz tās rīcībā esošo informāciju, vēsta LTV.

LTV vēsta, ka avārija notikusi Alūksnē, Pils ielā, kur kustība ir intensīva, kā arī, braucot uzkalniņā, tās palielina ātrumu.

Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska informēja, ka automašīnai ir izieta tehniskā apskate, vadītājam bijusi autovadītāja apliecība, viņa izelpā alkohola klātbūtne nav konstatēta.

Automašīnas vadītājs dzimis 1954. gadā. Pēc notikušā viņš palicis notikuma vietā.

Bojā gājušās meitenes draudzene LTV atzina, ka viņa šobrīd vēl nespēj noticēt draudzenes nāvei.

Savukārt vietējie iedzīvotāji LTV pauda neizpratni, kā šāds negadījums varējis notikt.

"Delfi" jau rakstīja, ka sestdien Alūksnē kāds vīrietis, vadot automašīnu "VW Passat Variant", uz gājēju ietves uzbrauca pieciem gājējiem. Notikuma vietā gāja bojā mazgadīga meitene.

Negadījums notika pulksten 12:50. Tajā cieta četri cilvēki – viens vīrietis, viena sieviete un divas mazgadīgas meitenes.

Cietušie nogādāti ārstniecības iestādē.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāvji pastāstīja, ka negadījumā bojā gāja 12 gadus veca meitene, un abi pieaugušie ar smagām traumām un galvas traumām nogādāti slimnīcā stabilā stāvoklī.

Notikušā apstākļi un iemesli tiek skaidroti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!