Foto: Shutterstock

Trešdien, 30. jūnijā, Salaspils novadā no peldbaseina tika izcelts bojāgājis cilvēks, portālu "Delfi" informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Agrita Vītola.

Bojāgājušais nodots Valsts policijas darbiniekiem. Kā portālu "Delfi" informē Valsts policija, par notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13. nodaļas, kā arī, nozīmētas ekspertīzes, lai skaidrotu notikušā apstākļus.

Trešdien pulksten 22.02 ugunsdzēsēji steidzās uz izsaukumu Cēsīs, kur ar atklātu liesmu dega vienstāva dzīvojamā māja ar piebūvi un blakus esošs jūras konteiners. Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Pulksten 1 naktī ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega elektrolīnijas balsts stabs, dārza māja, mikroautobusa motortelpa, divos gadījumos – piededzis ēdiens, virtuve dzīvoklī, sadzīves priekšmeti, atkritumi konteinerā, divas vieglās automašīnas, sausā zāle, elektrības rozete dzīvoklī, ēkas fasāde un atkritumu konteiners.

Kopumā pagājušajā diennaktī VUGD saņēma 48 izsaukumus – 14 uz ugunsgrēku dzēšanu, 25 uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!