Foto: LETA
Jūrmalas pašvaldības vadītājs Gatis Truksnis, kurš domē tika ievēlēts no tagad likvidētās Latvijas Pirmās partijas, pašlaik vēl nav izlēmis par labu kādam politiskajam spēkam, atzina, ka ir saņēmis vairākus piedāvājumus.

"Patlaban ir piedāvājumi no kādiem trim nopietniem politiskiem spēkiem, ko es apsveru un vēl domāju," teica Truksnis un norādīja, ka vairāk neko vēl nevar komentēt, jo viņam pašlaik ir ļoti daudz citu svarīgu darbu un lēmums par pievienošanos konkrētam politiskajam spēkam nav viņa prioritāte.

Truksnis ieteica "neskriet notikumiem pa priekšu", jo pašlaik par nākamajā vasarā gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām vēl ir pāragri runāt.

Iepriekš izskanējusi informācija, ka Truksnis izteicis vēlmi sadarboties ar partiju "Vienotība", lai no tās saraksta kandidētu nākamgad gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās. Tomēr partijas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa ceturtdien apstiprināja, ka šā jautājuma vairs nav "Vienotības"" darba kārtībā un Truksnis partijai nepievienosies, jo nav izpildījis "Vienotības" noteiktos priekšnosacījumus.

Iepriekšējās Jūrmalas domes vēlēšanās 2009.gadā Truksnis startēja no bijušā politiķa Aināra Šlesera Latvijas Pirmās partijas, kas pašlaik ir likvidēta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!