Šā gada 12.novembrī plkst.19.00 Rīgas Kongresu namā notiks ikgadējā Reklāmas Rīmu Nakts. Reklāmas Rimu Nakts ir festivāls, kas piedāvā sešu stundu garu programmu bez pārtraukuma - tajā tiek paradīti 500 labākie, pārsteidzošākie, smieklīgākie, mākslinieciskākie, radošākie un visnegaidītākie reklāmas klipi no visas pasaules.
Reklāmas Rimu nakts ir kino, tas ir šovs, mūslaiku liecība, dažādu auditoriju kopīgi rasta valoda. Šī nakts ir jautra, vienkārša un tā ir aizraujoši satraucoša. Tā piedāvā pārsteigumus jauniem skatītajiem, kas bez iebildumiem iesaistās ballītei līdzīgajā atmosfērā.

Reklāmas Rīmu Nakts kolekcijas pirmsākumi meklējami 1981.gadā Parīzē, bet šobrīd kolekcija jau tiek demonstrēta 47 valstīs, 160 pasaules pilsētās. Latvijā Reklāmas Rīmu Nakts pirmizrādi piedzīvoja 1997.gadā, kad skatītājiem pirmo reizi tika dota iespēja vērtēt "reklāmas guru" mesjē Žana Marī Bursiko savākto reklāmas klipu kolekciju, kas top, ik gadu atsijājot un izvērtējot līdz pat 35 000 iesūtītos jaunākos reklāmas klipus no visas pasaules. Arī šogad Žans Marī Bursiko sola vairāk nekā četras stundas garu smieklīgāko, jocīgāko, veiksmīgāko un muļķīgāko reklāmas klipu parādi no visas pasaules.

Reklāmām nav vajadzīgi subtitri. Sniegtā ziņa ir īsa un skaidri saprotama visiem, neņemot vērā valodas un kultūru robežas.

Taču Reklāmas Rīmu Nakts nav tikai reklāmas klipu skatīšanās. Tas ir pasākums visas nakts garumā, ar visdažādākajām atrakcijām un izklaidēm reklāmas klipu programmas starpbrīžos.

Jautrajā pasākumā Kongresu nama abās zālēs tiks demonstrēta Žana Marī Bursiko reklāmas klipu kolekcijas 2004.gada izlase, bet pasākuma apmeklētājus gaida prezentācijas, degustācijas, pārsteigumi.

Biļetes uz Reklāmas Rīmu Nakti 2004 no 12.oktobra pieejamas Biļešu Servisa tirdzniecības vietās. Sīkāka informācija par Biļešu Servisa tirdzniecības vietām – www.ticketservice.lv .

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!