Telekompānija TV3 tikko parakstījusi ekskluzīvu vienošanos par pasaulē populārākās TV intelektuālās spēles Kā iegūt miljonu? licences iegādi uz trim gadiem ar šīs spēles licences īpašnieku britu kompāniju Celador International Ltd. Saskaņā ar TV3 un Celador International Ltd. līgumu licencētā intelektuālā spēle iegādāta producēšanai un demonstrēšanai Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.
“Kā iegūt miljonu?” ir ne tikai dalībnieku intelekta, erudīcijas un zināšanu, bet arī psiholoģiskās noturības pārbaude, TV spēles laikā atbildot uz 15 dažādiem jautājumiem par visdažādākajiem tematiem. Par pareizām atbildēm spēlētājs iegūst naudas balvu, ko vienā mirklī var zaudēt, kļūmīgi atbildot uz nākamo jautājumu. Spēles galamērķis ir iegūt miljonu: Latvijā – 1 000 000 santīmu t.i. 10 000 latu. Spēli TV3 paredzējusi iekļaut programmā vistuvākajā laikā.

Spēle ir mūsdienīgs, interaktīvs un tehnoloģiski sarežģīts projekts, tādēļ par “Kā iegūt miljonu?” veidošanu Latvijā telekompānija TV3 jau parakstījusi nodomu protokolu ar vienu no Latvijas producentu kompānijām un pašlaik rūpīgi izraugās erudītu šova vadītāju.

TV3 Latvijā, Lietuvā un Igaunijā ir pirmās un vienīgās telekompānijas Baltijā, kas iegādājušās minētās spēles licenci. Spēle “Kā iegūt miljonu?” ir licencēta vai adaptēta arī vairāk nekā 100 citās pasaules valstīs, un pašlaik tiek izrādīta 75 valstīs, tajā skaitā ASV, Indijā, Japānā, Kolumbijā, Venecuēlā, Malaizijā, Austrālijā, Krievijā, Grieķijā, Polijā, Vācijā, Spānijā, Beļģijā, Nīderlandē un Dānijā.

Telekompānija TV3 piedāvā saviem skatītājiem visā Latvijā pilnvērtīgu izklaidi dažādām mērķauditorijām 18 stundas diennaktī, un TV3 programmā iekļautas visdažādāko žanru programmas dažādām mērķauditorijām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!