No 12.maija plkst.19.05 SIA "TV3 Latvia" programmā būs skatāma japāņu realitātes spēle "Takeši", kas "ne tikai izklaidēs, bet arī izglītos". Kā informēja "TV3" sabiedrisko attiecību koordinatore Kristīne Jučkoviča, skatītāji varēs vērot ne tikai spēli, bet uzzināt arī par šo valsti daudz jauna, jo par tās īpatnībām un dzīvi stāstīs japāņu kultūras speciālisti.
Spēles noteikumi balstīti uz leģendu par kādas pils valdnieku Takeši, kuram uzglūn daudzgalvains ienaidnieks, kas par varītēm cenšas pili ieņemt un vareno valdnieku padzīt no cietokšņa.

Pavisam skatītājiem tiks piedāvātas 26 spēles sērijas, kurā japāņi stafetēs sacentīsies veiklībā un dažādu grūtību un šķēršļu pārvarēšanā. Spēli uzsāk apmēram 100 dalībnieki, kuru mērķis ir ieņemt Takeši pili un iegūt galveno balvu. Tomēr, lai nokļūtu līdz pilij, dalībniekiem jāiztur ļoti daudz pārbaudījumu. Tas, kurš to neiztur, uz nākamos spēles kārtu netiek.

"Takeši", kas ir pirmais šīs valsts produkts "TV3" programmā, Japānā kļuvusi ļoti populāra. Tai esot plašas tradīcijas, un to šajā zemē spēlē, sacenšoties dažādu valsts pilsētu, apgabalu un reģionu iedzīvotāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!