Foto: DELFI Aculiecinieks
Aizvadītās diennakts laikā ugunsgrēkos cietuši četri cilvēki, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Krāslavas noveda Robežnieku pagasta Robežniekos, Alejas ielā 7, plkst.18.31 degusi zem viena jumta esoša kūts un šķūnis. Ugunsgrēkā cietis viens cilvēks. Savukārt Liepājā, Grīzupes ielā, plkst.18.31 deviņstāvu daudzdzīvokļu ēkas 9.stāva dzīvokļa virtuvē degušas mēbeles deviņu kvadrātmetru platībā. No mājas izglābts viens cietušais, kā arī evakuēts viens iedzīvotājs.

Tāpat pirmdien Aizkrauklē plkst.21.22 degusi vieglā automašīna sešu kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā cietuši divi cilvēki. Madonas novada Mārcienas pagastā savukārt deguši trīs stāvu dzīvojamās mājas bēniņi 100 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā izglābts viens cilvēks.

Pirmdien Alūksnes novada Kalncempju pagasta Eglē plkst.14.38 degusi kūts, šķūnis un novietne 550 kvadrātmetru platībā. Ugunsdzēsēji ugunsgrēkā izglābuši trīs mājputnus un sešus mājlopus.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD reaģējis uz 54 notikumiem, no kuriem 31 bija saistīts ar ugunsgrēkiem, bet 18 - ar glābšanas darbiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!