Foto: LETA

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji saņēma 48 izsaukumus, tostarp 12 uz ugunsgrēku dzēšanu, portālu "Delfi" informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Ceturtdien pulksten 14.44 ugunsdzēsēji steidzās uz Rojas novada Melnsilu, kur bija redzami dūmi. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka deg divstāvu dzīvojamā māj 60 kvadrātmetru platībā un izveidojies spēcīgs sadūmojums. Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās divi cilvēki. Pulksten 18.41 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Naktī pulksten 3.12 tika saņemts izsaukums uz Nīcas novada Nīcas pagastu, kur dzīvojamā mājā bija izcēlies ugunsgrēks un redzamas liesmas. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka ar atklātu liesmu deg divstāvu dzīvojamās mājas jumts 80 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās divi cilvēki. Pulksten 6.00 ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 48 izsaukumus – 12 uz ugunsgrēku dzēšanu, 29 uz glābšanas darbiem un septiņus maldinājumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!