Foto: Shutterstock

“Vai bērnam jāizslēdz modinātājs, ja mācības nenotiks,” Bērnu slimnīca strādās un “unikāls talants sa*irst labas lietas”, ir tikai dažas no frāzēm, ko Saeimas lēmumam noteikt pirmdienu, 29. maiju, par brīvdienu saistībā ar Latvijas hokeja izlases uzvaru pār ASV, veltījuši sociālā medija “Twitter” lietotāji. Jau rakstīts, ka Saeima nakts melnumā noteica pirmdienu, 29. maiju, par brīvdienu par godu Latvijas hokeja izlases sensacionālajai uzvarai pār ASV. Hokeja izlase Rīgā atgriezīsies pirmdien.

Pirmdienas pusnaktī iznācis oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" papildu laidiens nr. 102A ar vienu oficiālo publikāciju — "Grozījumi likumā "Par svētku, atceres un atzīmējamām dienām", "Delfi" uzzināja "Latvijas Vēstnesī".

Par svētku dienu noteikts šā gada 29. maijs — Latvijas hokeja komandas 2023. gada Pasaules hokeja čempionātā bronzas medaļas ieguves diena. Šajā dienā izglītības iestādēs netiek atcelti paredzētie eksāmeni.

Likuma grozījumu oficiālā publikācija.

Oficiālais izdevums "Latvijas Vēstnesis" periodiski iznāk darba dienās un, ja nepieciešams, arī brīvdienās. Tajā publikācijas organizē laidienā, kuru publisko tā iznākšanas dienas pusnaktī.

Lai nodrošinātu steidzami publicējamas informācijas operatīvu pieejamību, dažkārt iznāk oficiālā izdevuma papildu laidieni, kurus publisko tūlītēji pēc publicējamās informācijas saņemšanas no iesniedzējiem.

Tāpat ziņots, ka Rīgā sabiedriskais transports kursēs pēc darba dienu grafika.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!