Foto: Publicitātes attēli

Uzņēmumu reģistrā (UR) otrdien apstiprināti Zatlera Reformu partijas iesniegtie statūtu grozījumi, kas paredz partijas nosaukuma maiņu – turpmāk partija arī oficiāli sauksies Reformu partija (RP), portālu "Delfi" informēja tās pārstāve Daiga Holma.

Līdz ar statūtu izmaiņām apstiprinātas arī izmaiņas partijas valdes amatpersonu sastāvā - valdē ievēlēts ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs. Tāpat partijas valdes sastāvu papildinājuši reģionālo nodaļu apvienību pārstāvji – Edmunds Jurēvics no Zemgales, Romualds Ražuks no Vidzemes, Jānis Vilnītis no Kurzemes un Juris Viļums no Latgales.

Līdz ar partijas kopsapulcē 21.aprīlī Koknesē apstiprinātajiem statūtu grozījumiem arī izveidota partijas dome, kuras kompetencē būs partijas politiskās darbības apspriešana, priekšlikumu sagatavošana partijas valdei par kopsapulces darba kārtības jautājumiem un ieteikumi deputātu kandidātu apstiprināšanai vēlēšanām. Tāpat dome apspriedīs valdes piedāvātās priekšvēlēšanu programmas, kā arī statūtu un partijas programmas grozījumus.

Ir apstiprināts arī partijas jaunais logotips, kas veidots, lai iespējami lakoniski, vienkārši un skaidri vēstītu atvērtību, mērķtiecīgu virzību, izaugsmi un tās svarīgu priekšnoteikumu – nepieciešamās reformas, klāstīja Holma.

Jau vēstīts, ka partijas iepriekšējo emblēmu, kurā bija sarkans krusts ar bultu uz zila fona un uzraksts "Zatlera Reformu partija", nomainījis logo, kurā uz zila fona attēlots sarkans kubs un baltu augšup vērstu slīpu bultu un vārdi "Reformu partija".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!