Foto: LETA

Rīgas mērs Nils Ušakovs (S) pauda, ka darīs visu, lai viņa pārstāvētā partija "Saskaņa" nevirzītu viņu par premjera amata kandidātu rudenī gaidāmajām Saeimas vēlēšanām.

Vienlaikus Ušakovs Rīgas domes 21. maija sēdē pauda, ka domes priekšsēdētājam kļūstot par premjeru, mērs var gan palīdzēt rīdziniekiem, gan visai valstij kopumā.

"Lielai daļai, kas te sēž opozīcijas krēslos, vienīgais uzdevums ir savākt balsis Saeimas vēlēšanām," teica Ušakovs, piebilstot, ka neviens no domes koalīcijas partiju "Saskaņa" un "Gods kalpot Rīgai!" deputātiem rudenī nekandidēs.

Partija "Saskaņa" sestdien, 26. maijā, organizēs kongresu, kurā izraudzīsies premjera amata kandidātu gaidāmajām vēlēšanām, apspriedīs partijas programmu, kā arī citus jautājumus. Partija "Saskaņa" viesojusies arī raidījumā "Delfi TV ar Jāni Domburu". Pilnu ierakstu skaties šeit.

"Saskaņas" priekšsēdētāja Ušakova vietnieks Jānis Urbanovičs teica, ka partija līdz 13. Saeimas vēlēšanām piedāvās alternatīvu Ministru kabinetam jeb "ēnu kabinetu", un šoreiz tas "nebūs pa jokam".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!