Foto: DELFI

Rīgas mērs un "Saskaņas Centra" (SC) līderis Nils Ušakovs sociālajā tīklā "Twitter" turpina paust savas domas par Ukrainas konflikta norisi. Pirmdien Ušakovs norādījis, ka mūsu Ukrainas aizstāvji Latvijā varētu būt liekuļi.

"56% no Latvijā dzīvojošiem ukraiņiem ir nepilsoņi. Cik liekulīgi ir mūsu Ukrainas aizstāvji! Vēlreiz: mīļie nacionālisti, palīdziet sākumam saviem Latvijas ukraiņiem. 56% no viņiem joprojām ir nepilsoņi. Savādāk jūs vienkārši esiet liekuļi," norādījis Rīgas mērs.


Jau ziņots, ka svētdien Latvijā dzīvojošo ukraiņu  kongress rīkoja piketu pie Krievijas vēstniecības, pieprasot Krievijai Krimā neievest savu karaspēku.

Ušakovs publiskajā telpā saņēmis virkni jautājumu par savu attieksmi pret Ukrainā notiekošo, ņemot vērā, ka viņa vadītājai partijai SC kopš 2009.gada ir līgumattiecības ar Krievijas prezidenta Vladimira Putina pārstāvēto partiju "Vienotā Krievija", kura atbalstīja militārā spēka pielietošanu Krimā.

Jau vēstīts, ka Krievijas parlamenta augšpalāta sestdien ārkārtas sēdē vienbalsīgi atbalstīja prezidenta Vladimira Putina lūgumu atļaut Krimā izmantot Krievijas karaspēku, vēsta aģentūra UNIAN.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!