Nekas neliecina, ka jaunā četru "veco" partiju veidotā valdība nestu kādu jaunu kvalitāti vai tās darbā būtu vērojami kādi principiāli jauni uzstādījumi, ceturtdien TV raidījumā "900 sekundes" pauda opozīcijas partijas "Saskaņas centrs" (SC) vadītājs Nils Ušakovs.
"Nav ne jaunu cilvēku, ne jaunu principu, ne bezpartejisku profesionāļu, ne profesionāļu kā tādu," apgalvoja Ušakovs, komentējot jaunizveidoto četru partiju koalīciju.

Viņaprāt, būtu jārunā par tādu koalīciju, kas ietvertu visus Saeimā pārstāvētos nopietnos politiskos spēkus, kas atmestu ideoloģiskās un personiskās nesaskaņas, lai pārvarētu valstī valdošos ekonomisko un politisko krīzi, tādējādi atgūstot sabiedrības uzticību. Kā otru iespēju, kas nestu ko principiāli jaunu Latvijas politiskajā dzīvē, Ušakovs minēja ārkārtas vēlēšanas, kas, pēc viņa teiktā, ir normāla procedūra vairumā Eiropas Savienības valstu.

Ušakovs uzskata, ka Ivara Godmaņa (LPP/LC) sastādītā četru partiju valdība saņems Saeimas atbalstu un pēc viņa domām, tas ne par ko labu neliecina, jo par spīti tam, ka sabiedrība "visu laiku mēģināja likt valdībai pārstāt melot, vienīgais, ko valdība saprata ir tas, ka jāmelo labāk," pauda SC vadītājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!