Foto: Rīgas dome

Ja kādam "Saskaņas" pārstāvim, tas ir man, pateicoties vēlētāju atbalstam, radīsies iespēja kļūt par premjeru, šī iespēja ir obligāti jāizmanto, savā profilā sociālajā tīklā "Facebook" norādījis tagadējais Rīgas mērs Nils Ušakvs (SC).

Viņš atzinis, ka šī iespēja ļaus „Saskaņai" ar uzviju izpildīt visus rīdziniekiem pirms gada dotos solījumus. Kaut vai tādēļ, ka nebūs vairs konflikta starp Rīgu un valdību, portālu „Delfi" informēja viņa preses pārstāvis Sandis Točs.

Viņš atzīmējis, ka nekādi citi apstākļi - ne Saeima, ne ministra amats - nevar būt pamats, lai Ušakovs atstātu domi.

Tāpat viņš piebildis, ka visi viņa panākumi ir bijuši iespējami tikai pateicoties lielas komandas darbam. „Ja komanda man šodien pateica „tev ir pienākums", man nevar ienākt pat galvā doma atbildēt - „es to nedarīšu"," atzīmējis Ušakovs.

„Tāpēc biedriem es saku - paldies par atbalstu! - un dodos strādāt. Priekšā ir daudz darba. Darbs ir arī pārliecināt vēlētāju vairākumu nobalsot par „Saskaņas" idejām," atzīmējis Ušakovs.

Jau vēstīts, ka Partijas "Saskaņa" dome trešdien  nolēma, ka šī politiskā spēka Ministru prezidenta amata kandidāts 12.Saeimas vēlēšanās būs Ušakovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!