Foto: LETA

Apvienības "Saskaņas centrs" valdes priekšsēdētājs, Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs apsveic savu vietnieku Andri Ameriku ar jaunas partijas "Gods kalpot Rīgai!" dibināšanu un ievēlēšanu tās valdes priekšsēdētāja amatā, kā arī sola turpināt ciešu sadarbību Rīgas domē, informēja mēra pārstāve Anna Kononova.

Ušakovs norādīja, ka visu šo sasaukumu, kopš 2009.gada kopīgi strādājot Rīgas domē, izveidojusies ļoti veiksmīga un konstruktīva sadarbība ar Ameriku un arī pārējiem kolēģiem deputātiem, kas tagad ir nodibinājuši partiju.

"Esmu pārliecināts, ka arī turpmāk mēs strādāsim cieši kopā, realizējot sasaukuma sākumā nospraustās prioritātes. Sadarbības līgums starp SC un partneriem Rīgas domes koalīcijā, kas bija noslēgts agrāk, turpinās īstenoties jaunā kapacitātē ar jaunizveidotās partijas pārstāvjiem," norādīja Ušakovs.

Kā ziņots, sestdien nodibināta jauna, lokālpatriotiska reģionālā partija "Gods kalpot Rīgai!", kuras 316 dibinātāju vidū ir gan virkne likvidētās LPP/LC biedru, gan virkne kultūras un izglītības darbinieku, studentu un uzņēmēju, kas politikā iesaistās pirmo reizi.

Par partijas valdes priekšsēdētāju vienbalsīgi tika ievēlēts vienīgais kandidāts Ameriks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!