Uz šosejas Rīga—Daugavpils Skrīveros piektdienas rītā noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistītas vairākas kravas automašīnas, ziņo portāls "Staburags.lv".

Aizkraukles ceļu policijā "Staburags" uzzināja, ka automašīnas "Volvo FH12" ar baļķu kravu vadītājs, kurš devās uz Rīgu, Skrīveros nolēmis piestāt ceļa malā. Taču braucamais saslīdēja. Vilcējs ieripoja nelielā grāvītī ceļa malā, bet piekabe daļēji palika uz brauktuves.

Vīrietis atāķēja piekabi, taču nenovietoja brīdinājuma zīmi — trijstūri. Arī piekabes gabarītugunis nedega. Vilcēju viņš izbrauca no grāvīša un mēģināja pievienot piekabi atpakaļ.

Tajā mirklī virzienā uz Rīgu brauca divas "Iveco" markas automašīnas no Krievijas. Viena apbrauca stāvošo kokvedēju. Otras vadītājam tas neizdevās — tajā brīdī virzienā no Rīgas brauca "Mercedes Benz" kravas furgons. Automašīnas vadītājs no Krievijas bremzēja, taču šoseju klāja slidena, vairākus centimetrus bieza sniega putra. Automašīna slīdēja un no sadursmes izvairīties vairs nebija iespējams.

Par laimi, abi braucēji tika sveikā ar pamatīgu izbīli un sīkiem savainojumiem. Automašīnām gan būs nepieciešams nopietns remonts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!