Foto: LETA
Nedēļas nogalē no Rīgas uz Gulbeni, Madonu, Jūrmalu un Siguldu dosies papildus vilcieni, portālu "Delfi" informēja a/s "Pasažieru vilciens" pārstāvji.

Sestdien ar dīzeļvilcienu Rīga-Gulbene, kas no Rīgas atiet pulksten 8:29 varēs doties uz Cesvaines pils parka svētkiem, kā arī uz Gulbenes pilsētas svētkiem. Cesvaines stacijā vilciens pienāks pulksten 11:33, bet Gulbenē – pulksten 12:16.

Gulbenes stacijā pasažieri, kuri vēlēsies apskatīt interesantākos Ziemeļvidzemes tūrisma objektus, pulksten 13 varēs pārsēsties Bānītī šaursliežu dzelzceļa maršrutā Gulbene-Alūksne.

Savukārt Madonas šlāgerfestivāla "LR 2 Zelta šlāgeris" apmeklētāji, lai pēc nakts balles svētdienas rītā nokļūtu atpakaļ dzīvesvietās, varēs izmantot vilcienu Madona-Rīga, kas no Madonas stacijas atiet pulksten 5:07 un Rīgā pienāk pulksten 7:52.

Kultūras pasākumu apmeklētāju ērtībām pēc P.Čaikovska operas "Jevgeņijs Oņegins" brīvdabas izrādes, kas notiks Siguldā sestdien, norīkots papildu vilciens Sigulda–Rīga. Vilciens no Siguldas stacijas izbrauks pulksten 0:30 un Rīgas pasažieru stacijā pienāks pulksten 1:30.

Svētdien Siguldas Opermūzikas svētku Galā koncerta skatītāji atceļā uz Rīgu varēs doties ar vilcienu, kas no Siguldas atiet pulksten 21:29 un Rīgā pienāk pulksten 22:44.

Sestdien un svētdien papildus esošajiem elektrovilcieniem uz Dubultiem kursēs 17 papildu vilcieni, tādējādi Jūrmalā pasažieri varēs nokļūt ar aptuveni 10, 15 minūšu intervālu. Maršrutā Rīga-Carnikava papildus tiks norīkoti pieci elektrovilcieni

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!