Foto: Picjumbo
Remontdarbi uz valsts ceļiem joprojām turpinās, tāpēc atsevišķos posmos autovadītājiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem. Uz Jūrmalas šosejas (A10) kopš šīs nedēļas (A10) ir izmaiņas satiksmes organizācijā krustojumā ar Rīgas apvedceļu (A5). Satiksme tur var būt palēnināta, informē VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Ir atvērta uzbrauktuve virzienā no Rīgas uz Liepāju, uzbraucot no Jūrmalas šosejas (A10) uz Rīgas apvedceļu (A5) Liepājas virzienā. Kā arī nobrauktuve virzienā no Babītes uz Rīgu, nobraucot no Rīgas apvedceļa (A5) uz Jūrmalas šoseju (A10).

Savukārt satiksmei slēgta nobrauktuve virzienā no Liepājas uz Rīgu. Lai nokļūtu uz Rīgu autovadītājiem jābrauc taisni Babītes virzienā un jāveic apgriešanās manevrs un tad jānobrauc no Rīgas apvedceļa (A10) uz Jūrmalas šoseju (A10).

Nepieciešamības gadījumā būvnieki tur piesaista satiksmes regulētājus.

Arī uz Vidzemes šosejas (A2) posmā no Garkalnes līdz Sēnītei turpinās būvdarbi. Ātruma ierobežojumi dažādos ceļa posmos ir 30, 50 un 70 kilometri stundā. Rīta un vakara stundās, kā arī brīvdienās satiksme tur var būt palēnināta, aicinām ieplānot papildu laiku ceļam.

Autovadītāji aicināti ievērot noteiktos ātruma ierobežojumus un sekot līdzi ceļa zīmēm.

Turpinās arī Nacionālo bruņoto spēku mācības "Sudraba bulta 2019", tāpēc uz vairākiem valsts ceļiem būs intensīva militārā transporta kustība un iespējami īslaicīgi satiksmes ierobežojumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!