Foto: Publicitātes foto
Ceturtdien uz Jūrmalas šosejas pirms iebraukšanas pilsētā izveidojies sastrēgums. Autobraucēji aicināti neveidot drūzmu pie maksas punkta, bet caurlaides pirkt elektroniski, informē Jūrmalas pilsētas pašvaldība.

Pašvaldība atgādina, ka autobraucēji par caurlaidi var norēķināties elektroniski vietnē www.visitjurmala.lv, ar "Mobilly" vai "Riga Card" aplikāciju. Tāpat par iebraukšanu var samaksāt arī pēc ierašanās pilsētā – šādai caurlaidei jābūt obligāti nopirktai līdz tās pašas dienas pulksten 23.59. Viens no caulraižu iegādes automātiem izvietots Majoru stāvlaukumā pie Jūrmalas Tūrisma informācijas centra. Pašvaldība sola tuvākajā laikā caurlaižu iegādes automātus izvietot arī citviet pilsētā.

Dati liecina, ka šogad audzis elektronisko caurlaižu iegādes skaits. Pērn aptuveni 80% caurlaides tika iegādātas automātos, šogad – vidēji 65%. Savukārt brīvdienās, kad transporta plūsma ir ievērojami lielāka, aptuveni puse caurlaižu tiek pirktas attālināti.

Dienas caurlaide īpaša režīma zonā ļauj iebraukt neierobežotu reižu skaitu konkrētā datumā līdz pulksten 23.59. Maksai vienai dienai ir divi eiro. Caurlaižu kontroli nodrošina videotehniskās ierīces. Sods par režīma neievērošanu – 50 eiro.

Caurlaidi pērkot iegādes automātos Priedainē vai Vaivaros, var maksāt ar karti vai skaidrā naudā. Pirms tam automātā jāievada automašīnas reģistrācijas numurs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!