Foto: LETA

Visā valsts teritorijā turpinās autoceļu remontdarbi, tāpēc autovadītājiem jārēķinās ar iespējamiem satiksmes ierobežojumiem, informē VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Uzņēmumā atgādina, ka uz Rīgas apvedceļa, pie tilta pār Mazo Juglu, notiek būvdarbi un satiksme tur organizēta pa vienu ceļa joslu. Lai arī darbdienās tur strādā satiksmes regulētāji, satiksme var būt palēnināta, īpaši virzienā uz Saulkalni. "Latvijas Valsts ceļi" iesaka autovadītājiem izmantot citus maršrutus.

Lielākie satiksmes ierobežojumi citviet ir no Varakļāniem līdz Viļāniem, kur ir 12 luksoforu posmi, kā arī no Bašķiem līdz Preiļiem, kur ir astoņi luksoforu posmi, savukārt no Rēzeknes līdz Ludzai ir trīs luksoforu posmi.

Tāpat nozīmīgi remontdarbi notiek pie Saldus, kur ir seši luksoforu posmi un viens luksoforu pāris uz tilta pār Peksītes upi pie Zirņiem, no Rucavas līdz Lietuvas robežai, kur ir pieci luksoforu posmi, no Steķiem Atašienes virzienā notiek ceļa pārbūve un ir trīs luksoforu posmi.

Vidzemē autovadītājiem jārēķinās ar remontdarbiem uz ceļa no Augšlīgatnes līdz Nītaurei, kur ir četri luksoforu posmi, bet Cēsu apkārtnē ir pieci luksoforu posmi – uz ceļa no Cēsīm Bērzkroga virzienā, kā arī no Cēsīm Melturu virzienā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!