Foto: DELFI

Uz Rīgas apvedceļa Baltezers - Saulkalne izveidojies sastrēgums. Autovadītāji aicināti izvēlēties citus maršrutus, kā arī ievērot satiksmes noteikumus un nebraukt pie sarkanās luksofora gaismas, portālu "Delfi" informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Uzņēmums skaidro, ka lielā mērā sastrēgums veidojas, jo remontdarbu posmā, kur darbojas pagaidu luksofori, autovadītāji brauc pie sarkanās gaismas. "Latvijas Valsts ceļi" uzdevis būvniekam piesaistīt satiksmes regulētājus, lai risinātu izveidojušos situāciju.

Remontdarbu laikā ir būtiskas izmaiņas satiksmes organizācijā uz Rīgas apvedceļa Salaspils novadā. Uz tilta pār Mazo Juglu uz Rīgas apvedceļa pirms krustojuma ar autoceļu Ulbroka–Ogre notiek būvdarbi, tāpēc šajā posmā satiksme patlaban organizēta pa vienu ceļa joslu un var būt īpaši palēnināta. Tranzīta transportam un vietējiem iedzīvotājiem par valsts ceļiem un to uzturēšanu atbildīgais uzņēmums iesaka izmantot citus maršrutus.

Uz Rīgas apvedceļa ir šādas satiksmes organizācijas izmaiņas: gandrīz kilometru garā apvedceļa posmā pirms tilta pār Mazo Juglu, tiltu ieskaitot, Daugavpils šosejas virzienā ir slēgta viena josla; no autoceļa Ulbroka–Ogre krustojumā ar Rīgas apvedceļu nedrīkst nogriezties ne pa labi, ne pa kreisi, var braukt tikai taisni; Rīgas apvedceļa un autoceļa Ulbroka–Ogre krustojumā ir izslēgti luksofori; satiksmi būvdarbu zonā regulē pagaidu luksofori, bet nepieciešamības gadījumā tiek piesaistīti satiksmes regulētāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!