Foto: Publicitātes attēli

Pasaules Veselības organizācija (PVO) pasludinājusi "Covid-19" uzliesmojumu par pandēmiju, tāpēc Slimību profilakses un kontroles centrs sagatavojis ieteikumus vienkāršiem piesardzības pasākumiem mājās.

Jau ziņots, ka Krīzes vadības padomei tiks rosināts pieņemt lēmumu par divu nedēļu karantīnas noteikšanu pēc skolēnu brīvdienām skolās, klātienes mācību pārtraukšanu augstskolās, kā arī pirmsskolas iestādēs no pirmdienas, paziņojusi veselības ministre Ilze Viņķele (AP).

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš ceturtdien ir sasaucis Krīzes vadības padomes sēdi saistībā ar Pasaules veselības organizācijas paziņojumu, ka koronavīrusa "Covid-19" izplatība sasniegusi globālas pandēmijas apmērus.

Jau ziņots, ka jaunā koronavīrusa uzliesmojums tagad ir sasniedzis globālas pandēmijas līmeni,trešdien paziņoja Pasaules Veselības organizācijas (PVO) ģenerāldirektors Tedross Adhanoms Gebreiesuss.

"PVO nepārtraukti novērtē šo uzliesmojumu un mēs esam dziļi satraukti gan par satraucošajiem izplatības un smaguma līmeņiem, gan par satraucošajiem bezdarbības līmeņiem," paziņoja Gebreiesuss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!