Foto: stock.xchng
Uzziņu dienests "1188" Lieldienās atkal gaida jautrus un kuriozus jautājumos no iedzīvotājiem un ir publicējis dažus no pērna gada interesantākiem jautājumiem, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja "Lattelecom" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Līga Bite

Paziņojumā medijiem teikts, ka pērn Lieldienās zvanītāji jautājuši, piemēram, kāpēc Ziemassvētki katru gadu ir vienā datumā, bet Lieldienas katru gadu citā laikā. Tāpat cilvēki interesējušies, vai kādreiz Lieldienas ir iekritušas arī martā.

Jautājumi skāruši arī tradicionālos Lieldienu ēdienus un paradums, zvanītājiem prasot, kā tikt pie pelēkām un zilām olām, kāds ir olu ripināšanas rekords. Lieldienu rītā plkst.6 kāds zvanītājs prasījis, kur vēl varot nopirkt baltas olas.

Kāds bērns uzziņu dienesta operatorēm pastāstījis, ka zina Ziemassvētku vecīša adresi, bet vēlas uzzināt arī Lieldienu zaķa mītnes vietu. Savukārt kāds cits bērns zvanījis un vaicājis: "Vai jūs nezināt, cikos Lieldienu zaķis skries garām manai mājai?" Bērns nosaucis arī savu adresi.

Uzziņu dienests "1188" arī šogad Lieldienās apkopos informāciju par klientus visvairāk interesējošiem jautājumiem.

"1188" uztur "Lattelecom" grupas uzņēmums "Lattelecom BPO", kas ir lielākais klientu apkalpošanas pakalpojumu sniedzējs Baltijas valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!