Foto: LETA
Šajā nedēļā saistībā ar ūdensvadu un siltumtīklu pārbūves darbiem vairākās vietās Rīgā septembrī ierobežos satiksmi, portālu "Delfi" informēja Rīgas domē.

Saistībā ar ūdensvada un kanalizācijas tīklu izbūves darbiem Imantā 7., 8. un 9. septembrī no pulksten 00.40 līdz 4.50 tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme (izņemot sabiedrisko transportu) Jūrmalas gatvē, posmā no Kurzemes prospekta līdz Ēnas ielai un Jūrmalas gatves un Kurzemes prospekta krustojumā.

Savukārt saistībā ar ūdensvada pārbūves darbiem no 7. septembra līdz 30. septembrim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Matīsa ielas un Vagonu ielas krustojumā, kā arī tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Vagonu ielā, posmā no Matīsa ielas līdz Lienes ielai, darbus veicot pa posmiem.

Siltumtīklu pārbūves darbu dēļ no 10. septembra līdz 30. septembrim tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Jumiķu ielā, posmā no Berģu ielas līdz ēkai Jumiķu ielā 7.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas minēto ielu posmos) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!