Foto: LETA

Piektdienas, 23. aprīļa, vakarā aizpildīti visi pieraksti uz Covid-19 vakcināciju kādā no nedēļas nogalē atvērtajiem lielajiem vakcinācijas centriem, savā "Twitter" profilā vēsta Vakcinācijas projekta birojs.

Jau pa dienu tika ziņots, ka pieraksts visos centros, izņemot Cēsis, bija aizpildīts.

Jau vēstīts, ka šajā nedēļas nogalē vakcinēties liela mēroga vakcinācijas centros pēc iepriekšējas pieteikšanās vietnē "manavakcina.lv" tika aicināti seniori, kas vecāki par 60 gadiem, iedzīvotāji ar hroniskām slimībām, personas, kuras dzīvo vienā mājsaimniecībā ar smagi slimiem bērniem/bērniem ar imūnsupresiju, smagi slimu personu aprūpētāji, izglītības iestāžu darbinieki, operatīvo dienestu darbinieki/valsts darbības nepārtrauktībai kritisko funkciju darbinieki, ja darba devējs jau ir iesniedzis informāciju par personu vienotajā vakcinācijas tīklā "ViVaT".

Masu vakcinācijas centrs Daugavpils kultūras pilī darbosies 24. aprīlī no pulksten 12 līdz 20. Vakcinācijas punkts sporta hallē "Centrs" Ventspilī darbosies tikai piektdien, 23. aprīlī, no pulksten 10 līdz 18.

Piektdien un sestdien darbosies "Atta" centra vakcinācijas punkts Rīgā – no pulksten 9 līdz 17. savukārt sestdien un svētdien no pulksten 9 līdz 18 darbosies vakcinācijas punkts Ķīpsalā.

Savukārt visas trīs dienas darbosies vakcinācijas punkts Cēsīs – no pulksten 9 līdz 17 vecā "Super Netto" telpās.

Jautājumu gadījumā par centru darbību iedzīvotāji aicināti sazināties pa bezmaksas informatīvo vakcinācijas tālruni 8989.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!