Foto: LETA
Darbu Nacionālā veselības dienesta Vakcinācijas projekta nodaļā maijā beigs komunikācijas pārstāve Agnese Strazda.

Strazda sacīja, ka nākusi palīgā projekta komunikācijas koordinatorei Ievai Stūrei veidot vakcinācijas projekta komunikāciju, atbalstot vakcinācijas projekta komandu arī procesu veidošanā.

"Ieva vēl turpinās darbu, es, kā plānots, maija sākumā noslēdzu savu misiju. Biju gatava veltīt noteiktu laiku šim valstij svarīgam notikumam, ņemot vērā pārtraukumu savā pamatdarbā un arī citos projektos. Šis noteiktais laiks jau no paša sākuma bija trīs mēneši," atzīmēja Strazda, papildinot, ka piekritusi nedaudz pagarināt savu darbu vakcinācijas projektā līdz maija sākumam, ņemot vērā vakcinācijas procesa tempus un intensitāti.

"Vakcinācijas projekta komandā strādā izturīgākie, labākie profesionāļi un cilvēki, kuriem ir neticami augsta atbildības sajūta un gatavība veltīt lielu daļu sava laika vakcinācijas projektam," izteicās projekta pārstāve.

Sabiedrisko mediju portāls "Lsm.lv" vēsta, ka darbu Vakcinācijas projekta nodaļā beigs arī komunikācijas vadītāja Ieva Stūre. Viņa amatu atstāšot maija beigās. Stūre aģentūrai LETA sacīja, ka šobrīd turpinās darbu nodaļā, plašākus komentārus nesniedzot.

Projektu līdz šim pametis viens darbinieks - procesa koordinators Pēteris Rimšs. 24. februārī toreizējā Vakcinācijas projekta birojā pastāstīja, ka Rimšs pēc projektā nostrādāta mēneša darbu pārtraucis personīgu iemeslu dēļ.

Iepriekš, marta vidū, pēc lēmuma Vakcinācijas biroju pārorganizēt un pievienot Nacionālajam veselības dienestam, Vakcinācijas projekta biroja vadošie darbinieki pavēstīja, ka projektu pamest neplāno.

Vakcinācijas projektu vada Eva Juhņēviča, kura iepriekš sacīja, ka komandai pievienojās, jo viņas līdzšinējā 25 gadu profesionālā pieredze, kas iegūta, rīkojot un vadot liela mēroga pasākumus, var noderēt vakcinācijas procesa veidošanā, lai palīdzētu valstij un iedzīvotājiem pēc iespējas ātrāk atgriezties drošākā dzīves ritmā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!