Otrdien valdība nolēma pasniegt Ministru kabineta Atzinības rakstus piecām personām par ieguldījumu Latvijas-Krievijas robežlīguma sagatavošanā.
Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes Starptautisko un Eiropas tiesību zinātņu katedras lektoram Mārim Lejniekam, Saeimas Juridiskā biroja vadītājam Gunāram Kusiņam, Ministru prezidenta biroja vadītāja pienākumu izpildītājam Jānim Dzanuškānam, Ārlietu ministrijas Juridiskā departamenta direktorei Irinai Mangulei un Ministru prezidenta padomniekam ārlietu jautājumos Pēterim Ustubam Atzinības rakstus pasniegs par nozīmīgu ieguldījumu juridiskās argumentācijas sagatavošanā Latvijas un Krievijas robežlīguma parakstīšanai un ratifikācijai.

Tāpat valdības Atzinības rakstu piešķirs Valsts kancelejas Juridiskā departamenta vadītāja vietniekam Laurim Latišam par nozīmīgu ieguldījumu Latvijas valsts interešu pārstāvības nodrošināšanā tiesvedības procesos.

Savukārt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta priekšniekam ģenerālim Ainaram Pencim atzinība tiks izteikta par ilggadēju un apzinīgu dienestu un nozīmīgu ieguldījumu Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta attīstībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!