Foto: F64
Pārresoru koordinācijas centra (PKC) apkopotajā valdības rīcības plāna projektā kopumā iekļauti 328 uzdevumi.

Minēto plāna projektu valdības pārstāvji ar sociālajiem partneriem pārspriedīs Nacionālās trīspusējās sadarbības padomes sēdē piektdien, 24. februārī.

Rīcības plānā iekļauti detalizētāki pasākumi, kas vispārīgāk minēti Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) vadītās valdības deklarācijā.

PKC vadītājs Pēteris Vilks trešdien, 22. februārī, nevalstisko organizāciju un valdības sadarbības memoranda padomes sēdē informēja, ka dokuments ir apjomīgs un joprojām ir neatrisināti jautājumi, kas būs jārisina valdības līmenī. Viņš pauda cerību, ka valdības rīcības plāna gala versija būs gatava līdz 7. martam.

"Latvijas ekonomikas transformācija labākai dzīvei Latvijā" – ar šādu mērķi sākas nākamā Ministru kabineta deklarācijas teksts.

Deklarācijā uzsvērts, ka visiem jāmobilizējas tādai tautsaimniecības izaugsmei, kas uzlabos dzīvi pašiem un nākamajām paaudzēm. Lai īstenotu plašu ekonomikas transformāciju, mērķēti pārorientējams darbs piecās savstarpēji cieši saistītās jomās - drošība, izglītība, enerģētika, konkurētspēja, dzīves kvalitāte, cilvēka un sabiedrības veselība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!