Foto: Shutterstock
Sākot ar ceturtdienu, 1. novembri, ir mainīta satiksmes organizācija autoceļa Valmiera–Smiltene (P18) krustojumā ar Somu ielu jeb nobrauktuvi uz Vidzemes slimnīcu. Tur vairs nevar veikt kreisos pagriezienus, portālu "Delfi" informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Pirms krustojuma ar Somu ielu uz autoceļa Valmiera–Smiltene (P18) ir uzstādīta ceļa zīme nr. 401 Braukt taisni un uz ass līnijas uzklāts horizontālais apzīmējums Nr. 920 Nepārtrauktā līnija. Somu ielā pirms krustojuma ar valsts autoceļu Valmiera–Smiltene (P18) zem ceļa zīmes Nr. 206 Dodiet ceļu ir uzstādīta ceļa zīme nr. 402Braukt pa labi un uzklāts horizontālais apzīmējums nr. 920 Nepārtrauktā līnija.

Lai nokļūtu Vidzemes slimnīcā, braucot no Valmieras šosejas (A3) puses, pie divlīmeņu krustojuma ir jāiebrauc Valmierā un jau pirmajā krustojumā jāpagriežas pa labi uz Alvila Freimaņa ielu.

Savukārt izbraucot no Somu ielas un vēloties nokļūt līdz Kaugurmuižas rotācijas aplim, ir jābrauc līdz divlīmeņu krustojumam un tālāk jāseko norādēm Cēsis/Smiltene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!