Foto: DELFI

Valsts autoceļu tīklā ir sākusies būvdarbu sezona un autobraucējiem jārēķinās, ka vietām jau ir ieviesti satiksmes ierobežojumi, portālu "Delfi" informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Vidzemē pārbūves darbi ir sākušies uz Vidzemes šosejas (A2) posmā no Garkalnes līdz Sēnītei un ieviests ātruma ierobežojums 70 km/h.

Tāpat uz Vidzemes šosejas Vaivē (85,6. km) turpinās Kaķupītes caurtekas krasta nostiprinājumu izbūve. Satiksme būvdarbu zonā tur tiek regulēta ar luksoforu.

Latgalē uz Daugavpils apvedceļa A14 (Kalkūni–Tilti) posmā no Kalkūniem līdz Sventei (0,06.-8,30. km) notiek segas pārbūves darbi. Būvdarbu zonā ir četri luksoforu posmi un tās izbraukšana prasa pusstundu.

Uz autoceļa Gulbene–Balvi–Viļaka–Krievijas robeža (Vientuļi) (P35) posmā no Gulbenes līdz Kazupei (2,14.-12,68. km) satiksme vienā posmā tiek regulēta ar luksoforu. Arī šī posma izbraukšana prasa gandrīz pusstundu.

Uz autoceļa Krievijas robeža (Grebņeva)–Rēzekne–Daugavpils–Lietuvas robeža (Medumi) (A13) tiek pārbūvēts tilts pār Rušenīcu (88,3. km). Tilta pieejās ir ātruma ierobežojums 70 un 50 km/h.

Kurzemē uz autoceļa Talsi–Stende–Kuldīga (P120) remontdarbi uz pārvada pār Ventspils šoseju. Pārvada pieejās ir ātruma ierobežojums 50 km/h.

Ventspils novada Zlēku pagastā remontdarbi uz tilta pār Ventu uz autoceļa Zlēkas – Ugāle (P123).

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz LVC diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī LVC mājaslapā un lietotnē "Waze".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!