Foto: DELFI
Valsts centrālajā pa valsts galvenajiem autoceļiem sestdien ir apgrūtināta braukšana – tur ceļi apledo, brīdina VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Rīgas apkārtnē braukšanas apstākļi ir apgrūtināti pa Rīgas apvedceļu Baltezers - Saulkalne. Ventspils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā no Strazdes līdz Usmai. Liepājas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā no Kalnciema līdz Apšupes krustojumam.

Savukārt Jelgavas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā no Jelgavas līdz Meitenei. Bauskas virzienā braukšanas apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā no Iecavas līdz Grenctālei. Daugavpils virzienā - posmā no Rīgas līdz Pļaviņām.

Siguldas un Valmieras virzienos braukšanas apstākļi ir apgrūtināti. Ainažu virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā no Berģiem līdz Saulkrastu apvedceļam. Visur brauktuves kaisa.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir Bauskas, Jelgavas, Ogres, Aizkraukles, Rīgas, Dobeles, Talsu, Tukuma, Cēsu, Gulbenes, Limbažu, Madonas, Valkas un Valmieras apkārtnēs, autoceļi vietām apledo un tos kaisa.

Atbildīgie dienesti aicina autobraucējus izmanīties, nepārsniegt braukšanas ātrumu un ievērot drošu distanci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!